Prima pagină > Uncategorized > East European Motor Show – Predeal 10-12 iul

East European Motor Show – Predeal 10-12 iul

east european motor showEast European Motor Show, cea mai mare intrunire de motociclisti din estul Europei, se va desfasura anul acesta la Predeal intre 10 si 12 iulie. Aceasta manifestare se anunta a fi o premiera in Romania, desfasurarea de forte fiind una impresionanta.

Participantii din tara si strainatate sunt asteptati sa petreaca un weekend plin de evenimente, organizatorii pregatind doua scene de 130.000 Wati respectiv 60.000 Wati, pe care vor evolua 15 formatii rock dintre care putem mentiona: Sister Sin (Suedia), Trooper, Highlight Kenosis, Guerrillas, Act, Tiarra, Aia, True Mind, Black Jack, Inopia, 9.7 richter, Fireball, si altii.

Dupa inchiderea programului la scene cei mai petrecareti sunt asteptati in Pistons Club, un spatiu special amenajat pentru a continua distractia pana dimineata.

Concursurile si premiile puse in joc va vor atrage in mod sigur atentia. Iron Art Competition, cel mai mare concurs de motociclete modificate din Romania, va beneficia de prezenta unui juriu international iar premiile pentru primele trei locuri sunt de 1.000 de euro, 700 de euro si 300 de euro. Miss Motorshow va acorda un cec in valoare de 300 de euro celei mai frumoase femei ce se va inscrie la preselectia realizata in direct.

In cadrul East European Motor Show doritorii se mai pot inscrie la concursuri de tatuaje/piercing si burnout, ambele desfasurate in spatii special amenajate, sau pot asista la demonstratii de freestylebikewashwomen’s fight si nu in ultimul rand striptease.

Cireasa de pe tort o constituie tombola evenimentului care are ca premiu o motocicleta Honda Hornet, biletul de participare la aceasta urmand sa coste 2 euro!

In cadrul intrunirii vor exista sase puncte de alimentatie publica ce vor functiona non-stop, toate preturile practicate urmand sa fie echivalente cu cele ale unitatilor comerciale clasificate la 2 stele.

Organizatorii au mai pregatit un Muzeu Honda, unde vor fi prezentate mai multe momente din istoria inginerului Soichiro Honda si a corporatiei Honda, o zona comericala pentru motociclete noi si second-hand, piese de schimb si accesorii, consumabile si multe altele. La fata locului va mai exista un service moto, ovulcanizare si un atelier de airbursh.

Biletul de intrare la East European Motor Show va costa 10 euro, motociclistii putand participa pe tot parcursul desfasurarii evenimentului, in timp ce publicul spectator va avea un program zilnic cuprins intre orele 9.00 si 24.00. Minorii au si ei accesul restrictionat intre anumite ore iar participarea lor la Beer Bike Saloon si Pistons Club este stric interzisa.

Pentru informatii suplimentare vizitati website-ul East European Motor Show.

Reclame
Categorii:Uncategorized Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s