routine #10

  • De doua zile plimb V-Starul prin oras, sa’i incarc bateria si sa’i plimb uleiul prin motor. I-am dat jos saua spate, sissybar-ul si portbagajul, fiarele de sissy-bar (unul dintre ele trebuie re-chromat), coburii de piele si suportii de coburi. A ramas un cruiser boulevard excelent.
  • Trebuie sa las amortizorul spate la reglajul minim, c’a ramas reglat pt touring si e prea sus si prea tare. Sper s-o rezolv astazi.

LATER EDIT:

  • Victoras al meu s’a cam chinuit cu reglajul de la amortizor, era sa dam si mobra pe jos, pana la urma n’am mai dat-o si am reusit si cu amortizorul – l’am reglat de la 7 (hard) la 1 (soft). Acum am motocicleta barca. Exact cum trebuie sa fie un cruiser american, mai jos si si mai confortabil. Acum cauciucul se ingoapa in aripa pana la white-wall. Good stuff.

LATER EDIT 2nd DAY:

  • Dupa plimbarea de la Ruse, ma inteleg perfect cu amortizorul reglat cel mai soft (1/7). Mi-a zis Victor ca din spate, mergand in paralel cu Daniel, motorul meu se vede mai jos decat al lui Daniel, desi el avea pasagera, sissybar, coburi si niste chestii in coburi. Iar Daniel sunt convins ca are setarea standard, 5.
  • In afara de asta, pe gropile dinspre Giurgiu imi rupeam curu’ daca aveam amortizorul tare. Asa… barca !
  • V-Star’u meu merge la fel de bine ca intotdeauna. Bateria s’a incarcat, porneste instantaneu. Totul functioneaza perfect, sper sa nu cobesc.
  • De cand i-am scos saua de pasager si sissybar-ul, si gentile si suportii de genti, si i’am lasat amortizorul, motoru’ meu a redevenit cel mai tare cruiser pe care il stiu la noi.

😀

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s